english version Gites Morvan version française

vakantiehuizen in de Morvan, het groene hart van de Bourgogne, Reserveren

huizenoverzicht Beschrijving huizen Filmpje Vissen Morvan Reserveren Welk huis is vrij? Tarieven Sitemap Kinderer Foto's
Echte chalets, huisjes allemaal hout
Huisjes, huisjes worden schoongemaakt, gedesinfecteerd door ons
Beddengoed is voorzien van beschermhoezen voor eenmalig gebruik

Indien u vragen heeft over een huis, of de beschikbaarheid, neem dan contact met ons op:
Christian-Sandra+33 6 63 78 31 92 ,
of via de mail:

info@gites-morvan.com

 

1 PROCEDURE RESERVERING

 • U vult het formulier op deze site in. Daarmee onderschrijft u automatisch deze reserveringsvoorwaarden.
 • Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag, ontvangt u binnen enkele dagen via de mail de bevestiging van ons met de factuur voor het totale boekingsbedrag.
 • Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling binnen de gestelde termijn hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Uw bankafschrift is meteen uw bewijs van reservering. U ontvangt van ons verder geen bevestiging meer.
 • ROUTEBESCHRIJVING
  In de week voorafgaand aan uw reservering zal u de routebeschrijving en eventueel andere informatie over het huis worden gestuurd. Dit gaat per mail.
 • 2. Huurperiode
  De huurperiode is minimaal 1 week (tenzij anders aangegeven) en loopt van de aankomstdag zondag 16.00uur tot de vertrekdag zondag 10.00uur voor Les Soulin 1 en 3, en van zaterdag tot zaterdag voor Les Soulins 2. Buiten het hoogseizoen is het in veel gevallen ook mogelijk om enkele dagen langer of korter te huren. Er zal u dan een offerte op maat gemaakt worden.
  Een weekend betekent van vrijdagmiddag 16 uur tot zondag 14 uur.

  3. Betaling
  Na reservering ontvnagt u van een een email met de factuur. De aanbetaling bedraagt 30% van het totale huurbedrag en dient binnen uiterlijk 7 dagen na verzending van de factuur in ons bezit te zijn. Op het moment dat u aan de betalingsvoorwaarden heeft voldaan is uw reservering definitief. Het restant van de huursom dient uiterlijk twee maanden voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan, dwz in ons bezit te zijn. Indien deze termijn wordt overschreden zal uw recht op de reservering komen te vervallen totdat de factuur is voldaan. Hierbij behoudt de verhuurder het recht op de aanbetaling. Bij reserveringen binnen twee maanden voor aanvang van de huurperiode dient de totale huursom direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan. De totale huursom dient in elk geval te zijn voldaan voor dat het vakantiehuis kan worden betrokken.

  4. Waarborgsom en paspoort
  Voor het gebruik van een vakantiehuis dient een waarborgsom van € 300,- te worden betaald. Deze dient eveneens uiterlijk 2 maanden vóór aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Binnen 5 dagen na uw vertrek ontvangt u dit bedrag terug door storting op uw rekening na aftrek van eventueel te betalen kosten (bijv. verwarmingskosten, telefoonkosten, breuk of beschadiging).

  5. Energie
  Van 1 mei tot 1 september is het normale verbruik van water en elektriciteit (1€/dag) voor rekening van de eigenaar.
  Van 1 september tot 1 mei is de huurder verantwoordelijk voor het elektriciteitsverbruik.

  6. Toeristenbelasting
  De Franse overheid rekent voor uw verblijf een toeristenbelasting die wij u in rekening moeten brengen.

  7. Annulering
  Bij annulering nadat u ons een reserveringsformulier heeft gestuurd zullen wij u € 25,- administratiekosten in rekening moeten brengen. Ook wanneer u een eenmaal gereserveerde periode wilt wijzigen kost dit 25 euro.
  Bij annulering, schriftelijk gedaan tot 2 maanden voor de huurdatum, ontvangt u 50% van het betaalde reserveringsgeld retour. Bij annulering korter dan twee maanden van te voren ontvangt u geen reserveringsgeld retour.
  Bij annulering korter dan twee maanden voor de huurdatum brengen wij u de gehele huursom in rekening.
  U dient zelf, indien gewenst, een annuleringsverzekering af te sluiten.

  8. Schoonmaak
  De eindschoonmaak is verplicht. Voor de tarieven zie overzicht tarieven. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken.
  Ook al wordt de eindschoonmaak door ons wordt verzorgd, u dient de woning netjes opgeruimd en bezemschoon achter te laten, het vuilnis in de gemeentecontainers, het glas in de glasbakken en de meubels op de plaats waar u ze aantrof bij het betrekken van het huis.
  Evt meerkosten voortkomend uit extra (schoonmaak)werkzaamheden wegens het niet voldoen aan bovengestelde zal op huurder worden verhaald.

  9. Keukenlinnen, bad- en beddengoed.
  U kunt alles zelf mee nemen. Het is bij een aantal huizen ook mogelijk een of meerdere lakenpakketten, badhanddoeken of keukendoeken te huren zolang de voorraad strekt. Een lakenset bestaat uit een hoeslaken, een dekbedovertrek en één (of twee) kussenslopen. Voor tarieven: zie reserveringsformulier

  10. Huisdieren
  Het meenemen van huisdieren is alleen in overleg toegestaan en gaat met meerkosten gepaard.

  11. Maximaal aantal personen
  Het maximum aantal personen van de betreffende woning kan enkel en alleen in overleg met de verhuurder in bepaalde gevallen worden overschreden, hetgeen met meerkosten gepaard kan gaan.

  12. Controle inventaris
  Direct na aankomst dient de huurder de inventaris te controleren op aanwezigheid, op goed functioneren en/of aanwezige schade. Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden zijn gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf dat tijdstip verantwoordelijk voor deze inventaris.

  13. Aansprakelijkheid
  Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden. Voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse veranderingen van situaties buiten onze schuld en/of medeweten kunnen wij evenmin enige aansprakelijkheid aanvaarden.

  Christian-Sandra huur een vakantiehuis, gite, chalet of woning in de Morvan, het groene hart van de Bourgogne; +33 6 63 78 31 92